Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Garrda ApS
CVR-nr. 40956034
Ribevej 8, DK-8940 Randers SV
info@garrda.dk
+45 7370 7577

 

Kundeservice åbningstider:
Mandag-Torsdag: 8.00-16.00.
Fredag: 8.00-13.00.
info@garrda.dk.

De nedenstående handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på www.garrda.dk. Alle aftaler indgået i forbindelse med et køb på www.garrda.dk er beskrevet på dansk og er underlagt dansk lovgivning. Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.garrda.dk.

Garrda ApS tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Alle priser er angivet i DKK og inklusiv moms.

 

Ordrebekræftelse og risikoovergang

Efter bestilling af de ønskede varer modtager du en kvittering via e-mail. Hvis du ønsker at annullere eller ændre noget i din ordre skal du tage kontakt til vores kundeservice hurtigst muligt. Der vil blive givet besked om eventuelle restordrer eller længere leveringstider på den oplyste e-mailadresse.  

Ejerskab af de bestilte varer overgår først til dig, når de er blevet leveret til dig og vi har modtaget fuld betaling. Efter levering til dig overgår ansvaret for deres bortkomst eller ødelæggelse ligeledes til dig. Hvis varen skades eller går tabt under transporten til dig er www.garrda.dk betalingsansvarlig. Hvis dette er sket er du forpligtet til at underrette vores kundeservice indenfor rimelig tid. Hvis varen skades eller går bort under en returforsendelse til Garrda er du betalingsansvarlig.

 

Sikkerhed ved køb og betaling

Garrda forbeholder sig ret til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Alle mistænkte bedragerier vil blive meldt til politiet. Vi forbeholder os ligeledes retten til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om indkøb til videresalg.

På www.garrda.dk kan der betales med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MobilePay
  • Google Pay
  • Apple Pay

Alle betalinger med betalingskort går igennem et krypteret betalingssystem, så Garrda er aldrig i besiddelse af nogen former for betalingsoplysninger. Der videregives dermed ingen oplysninger. Aska Nordic kan desuden kun hæve det beløb, der er godkendt før gennemførelse af købet. Beløbet trækkes først, når vi sender dine varer.  

Når du opretter en konto på www.garrda.dk kræves et personligt password. Du har ansvaret for at opbevare passwordet sikkert, så det kun er dig, der har adgang til det. Vi har ikke adgang til dit valgte password.

 

Fragt

Levering sker indenfor 1-2 hverdage i Danmark. Forsendelser leveres af GLS til nærmeste pakkeshop.
Vi forbeholder os retten til at opkræve gebyrer i forbindelse med uafhentede pakker og pakker, der er blevet afvist ved modtagelsen.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager din ordre eller en væsentlig del af den. Fortrydelsesretten er på 30 dage.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du underrette kundeservice i en utvetydig erklæring til info@garrda.dk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din erklæring om udøvelse af fortrydelsesretten inden 30 dage fra modtagelse af ordren. Senest 14 dage efter du har sendt din erklæring skal varerne sendes retur til os. Alle betalinger for varerne modtaget fra dig refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil varen er modtaget retur eller indtil du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret. Ved brug af fortrydelsesretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Medsend original emballage og eventuelle mærkeseddel.

Adresse for returnering af fortrudt køb:
Garrda ApS
Mrk.: Webshop Returnering
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV

 

Reklamation

Vi garanterer, at de bestilte varer er uden fejl ved leveringen. Skulle du mod forventning have modtaget en defekt eller forkert vare skal du kontakte kundeservice hurtigst muligt på mail info@garrda.dk. I forbindelse med køb på www.garrda.dk har du altid 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med Købeloven mod forevisning af gyldig ordrebekræftelse eller kvittering. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, som er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Eventuelle klager kan sendes til info@garrda.dk.


Adresse for reklamationsvarer:

Garrda ApS
Mrk.: Webshop Reklamation
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV

 

Ændring af handelsbetingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser i ethvert omfang, det er nødvendigt. De ændrede vilkår kan altid findes på www.garrda.dk. Tilpassede eller ændrede vilkår er kun gældende for bestillinger, der er foretaget efter at ændringerne er foretaget og trådt i kraft.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Garrda ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på hos Garrda ApS er Thomas Darø.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@garrda.dk.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@garrda.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk